Crêpes beslag


Crêpes is als eerst gemaakt in Frankrijk het lijkt op pannenkoeken en er zit niet veel verschil tussen. Enige verschil is dat crêpes dunner zijn dan pannenkoeken en worden vaak als toetje gegeten omdat ze kleiner zijn. Maar pannenkoeken woorden liever als ontbijt of avond eten gegeten je kunt ze allebei zoet eten.

Wij hebben een recept voor je klaar staan en welke ingrediënten je nodig zal hebben.


Crêpe

Crêpes beslag - Ingrdiënten

  • 250 gram bloem
  • 500 ml melk
  • 3 eieren
  • 30 ml water
  • 1 snufje zout
  • 75 gram poedersuiker
  • Boter om de pan in te vetten

Crêpes beslag - Bereidingswijze:

  1. Voeg de Eieren, zout, helft van de melk in een kom die groot genoeg is. daarna kan je beginnen met het kloppen met een mixer.
  2. Wanneer het beslag glad is voeg dan de andere helft van de melk in.
  3. Daarna laat je het beslag 30 minuten staan zodat de luchtbellen eruit kunnen komen erna kan je het afdekken met een folie.
  4. Nu kan je de crêpes bakken eerst maak je de pan heet met een klein beetje boter. Je wacht even tot dat het hellemaal vloeibaar is.
  5. Met een lepel pak je klein beetje van het beslag en doe je in de pan zog ervoor dat het door heel de bodem word verspreid.
  6. Nu mag de crêpe gaan bakken je kunt aan de kleur zien wanneer die gebakken is.
  7. Controleer alle hoekjes van de crêpe ze moeten bruin zijn.
  8. Nu is het tijd om de crêpe te keren naar de andere kant, wanneer deze kant ook bruin is ben je klaar.

Andere Recepten

Pannenkoeken beslag

Hoe bak ik de beste pannenkoeken

Meer Informatie!
Pannenkoekenbeslag

De voedingswaarden van pannenkoeken beslag

Meer Informatie!
Crêpe

Hoe maak ik Crêpes beslag

Meer Informatie!
Crêpes

Hoe maak ik de beste Crêpes

Meer Informatie!